Matikkatarmo

Matikkatarmo on perustettu vuonna 2011 tarjoamaan yksilöllistä, inhimillistä ja tuloksellista yksityisopetusta kaikille oppimiseensa lisäpotkua kaipaaville koululaisille ja aikuisille.

Matikkatarmon periaatteet

Opetusta + oppimisen ja opiskelun ohjausta

Tuloksellinen opetus ei perustu pelkkään oppisisältöjen opettamiseen. Panostamme opetuksessamme myös oppimis- ja opiskelutaitojen ohjaamiseen kunkin oppilaan tarpeiden ja vahvuuksien mukaisesti.

Kannustava ja kehittävä ilmapiiri

Oppimisen haasteet kulkevat usein käsi kädessä motivaatioon ja omiin kykyihin uskomiseen liittyvien solmukohtien kanssa. Yksilöllisellä ja kannustavalla ohjauksella pyrimme vahvistamaan oppilaan kykyä ja uskallusta tarttua haasteisiin ja kehittää osaamistaan odotuksiaan pidemmällekin.

Lähituotettua opetusta

Olemme itsenäinen paikallinen toimija, jossa asiakas on aina tekemisissä ihmisen kanssa ja saa luottamuksellisen opetussuhteen oman opettajansa kanssa.

Kokeneet ja välittävät opettajat

Kaikilla opettajillamme on vähintään 10 vuotta opetuskokemusta. Opettajiemme tavoitteena on ymmärtää ja paneutua kunkin oppilaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin.

Matikkatarmo erottuu edukseen

Viime vuosina markkinoille on tullut runsaasti suuria yksityisopetus- ja valmennusyrityksiä. Myös yksittäisiä . Matikkatarmo pienenä ja joustavana mutta virallisena palveluntarjoajana erottuu omalla tavalla edukseen: