Matikkatarmo                 

Matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta edistyneille ja tukea tarvitseville

PiiAjankohtaista: Matikkatarmolta saat apua mm. näihin:

Matematiikan, fysiikan ja kemian ylioppilaskokeet

Teknillisten alojen pääsykokeet

Lääketieteellisen alan pääsykokeet

Kauppatieteellisen alan pääsykokeet (talousmatematiikka)

Psykologian pääsykokeet (tilastotiede)

Hoitoalan opintojen lääkelaskut


Opetus

–Matematiikka, fysiikka ja kemia: yksilöllistä opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille

–Yksin tai ryhmässä

–Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere

Tarjoamme matematiikan, fysiikan ja kemian yksityis- ja ryhmäopetusta kaikille näissä aineissa tukea tarvitseville.

Asiakkaamme edustavat tyypillisesti kahta ryhmää: niitä, jotka tarvitsevat oppimisessaan tukea sekä niitä, jotka haluavat lisäpotkua esimerkiksi pääsykokeisiin valmistautumisessa. Voimme olla apuna erityisesti sellaisissa tapauksissa, joissa koulu ei pysty tarjoamaan kaikkea oppilaan tarvitsemaa tukea.

Oppilaidemme ikähaitari on tähän mennessä ollut 8–52 vuotta, mutta tätäkin nuoremmat ja vanhemmat oppilaat toivotamme tervetulleiksi minkä tahansa oppimiseen liittyvän tuen tarpeen kanssa! Avullamme hyvin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset ovat nostaneet arvosanojaan, päässeet haluamiinsa opiskelupaikkoihin tai selvinneet opinnoistaan – sekä ennen kaikkea saaneet uutta motivaatiota ja uskoa itseensä.

Tarjoamme opetusta pääkaupunki­seudulla ja Tampereella. Opetus järjestetään pääsääntöisesti joko opettajan tai oppilaan kotona, tarvittaessa myös muissa soveltuvissa paikoissa.

Tukiopetus

Tarvitsetko tukea ja rohkaisua oppimiseen? Tutustu tukiopetukseemme. Lisätietoja...

Edistyneiden opetus

Koulumatikka on lällyä? Neroille lisää haastetta! Lisätietoja...

Ryhmäopetus

2-5 hengen ryhmille hinta on oppilasta kohden edullisempi. Tule opetukseen vaikka kaveriporukassa! Tarkemmat hintatiedot löydät hintataulukosta.

Valmennus yo- ja pääsykokeisiin

Olemme jo vuosien ajan auttaneet oppilaitamme saavuttamaan tavoitteensa tai enemmänkin ylioppilaskokeissa sekä suoriutumaan teknillisten alojen, lääketieteen, kauppatieteen ja psykologian pääsykokeista. Lue tarkemmin ylioppilaskoe- ja pääsykoevalmennuksestamme.

Ammattiaineiden tukiopetus

Tarjoamme tukiopetusta myös ammattiopintoihin liittyvissä matemaattisissa sisällöissä, kuten hoitoalan opintojen lääkelaskuissa ja tekniikan alojen matematiikassa. Lue tarkemmin ammattiopintojen tukiopetuksestamme.


© 2011–2022 Matikkatarmo | Ota yhteyttä