Yksityisopetus

  • Matematiikka, fysiikka ja kemia
  • Alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattiopinnot, aikuisopiskelijat
  • Oppisisältöjä, oppimisen taitoja ja itseluottamusta
  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja etäopetus

Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille oppilaan tarpeiden mukaisesti

Tähän mennessä nuorin oppilaamme on ollut 8-vuotias ja vanhin 52-vuotias. Eräs kaipasi alakoulun matikkaan lisähaastetta, toinen tarvitsi apua lukion fysiikassa kärryillä pysymiseen ja kolmas halusi kerrata jo unohtuneita matematiikan taitojaan rakennusmestarikoulutuksen valintakokeita varten. Otamme ilolla ja mielenkiinnolla vastaan kaiken ikäiset ja tasoiset oppilaat minkä tahansa oppimiseen liittyvän tuen tarpeen kanssa.

Oppimisen ja opiskelun taitoja

Tuloksellinen opetus ei perustu pelkkään oppisisältöjen opettamiseen. Panostamme opetuksessamme myös oppimis- ja opiskelutaitojen ohjaamiseen kunkin oppilaan tarpeiden ja vahvuuksien mukaisesti.

Itseluottamusta

Oppimisen haasteet kulkevat usein käsi kädessä motivaatioon ja oppilaan omaan oppijakuvaan liittyvien solmukohtien kanssa. Yksilöllisellä ja kannustavalla ohjauksella pyrimme vahvistamaan oppilaan kykyä ja uskallusta tarttua haasteisiin ja kehittää osaamistaan odotuksiaan pidemmällekin.

Livenä tai etänä

Tarjoamme lähiopetusta pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, minkä lisäksi myös etäopetus onnistuu mihin päin maailmaa tahansa.

Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti joko opettajan tai oppilaan kotona, tarvittaessa myös muissa soveltuvissa paikoissa. Tampereella on mahdollisuus opetukseen myös Keskustorin laidalla sijaitsevassa opetustilassa.

Yksin tai ryhmässä

Tule opetukseen vaikka kaveriporukassa! Pienessä ryhmässä oppiminen on tehokasta ja hinta on oppilasta kohden edullisempi. Tarkemmat hintatiedot löydät hinnastosta.

Kokeneet ja välittävät opettajat

Kaikilla opettajillamme on yli 10 vuotta opetuskokemusta. Opettajiemme tavoitteena on ymmärtää ja paneutua kunkin oppilaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin. Tutustu tästä opettajiimme.

Tutustu myös näihin

Valmennus ylioppilaskokeisiin

Matematiikka, fysiikka, kemia

Valmennus pääsykokeisiin

Teknilliset alat, lääketiede, kauppatiede

Ammattiopintojen tukiopetus

Tukea esimerkiksi hoitoalan lääkelaskuihin ja tekniikan alojen matematiikkaan.