Pääsykoevalmennus

  • Teknilliset alat: DI, amk, arkkitehtuuri (matematiikka ja fysiikka)
  • Lääketiede (fysiikka)
  • Kauppatiede (talousmatematiikka)

Opetusta tarpeiden mukaisesti

Autamme 12 vuoden kokemuksella hakijoita saavuttamaan tavoitteensa eli sisäänpääsyn haluamaansa opiskelupaikkaan.

Yhteisestä tavoitteesta huolimatta jokaisen hakijan tarpeet ovat erilaiset, joten sovimme kunkin oppilaan kanssa erikseen opetuksen sisällöistä ja määrästä emmekä myy valmiiksi määriteltyjä valmennuskursseja.

Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi, niin mietimme yhdessä parhaan ratkaisun juuri sinulle sopivan opetuksen suhteen. Otathan yhteyttä ajoissa, sillä sesonkiaikana pääsykokeiden alla oppilaspaikat usein tulevat täyteen.

Yksilövalmennus on yksilöllisempää kuin valmennuskurssit

Tarjoamme ainoastaan yksilöllistä pääsykoevalmennusta, jossa opetuksen sisällöt, määrä, tyyli ja aikataulut sovitetaan kunkin oppilaan tarpeisiin. Perinteisillä valmennuskursseilla tällaiseen joustavuuteen ei ole mahdollisuutta. Pienenä itsenäisenä toimijana pystymme tarjoamaan aidosti yksilöllistä palvelua kunkin tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yksin tai ryhmässä

Pääsykoevalmennus voidaan toteuttaa joko yksilöopetuksena tai pienryhmässä. Tule opetukseen vaikka kaveriporukassa! Pienessä ryhmässä oppiminen on tehokasta ja hinta on oppilasta kohden edullisempi. Ryhmätkin pidetään aina tarpeeksi pieninä, jotta jokaiselle riittää yksilöllistä huomiota opetuksessa.

Livenä tai etänä

Tarjoamme lähiopetusta pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, minkä lisäksi myös etäopetus onnistuu mihin päin maailmaa tahansa.

Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti joko opettajan tai oppilaan kotona, tarvittaessa myös muissa soveltuvissa paikoissa. Tampereella on mahdollisuus opetukseen myös Keskustorin laidalla sijaitsevassa opetustilassa.

Kokeneet ja välittävät opettajat

Kaikki opettajamme ovat joko matematiikan, fysiikan, kemian, teknillisten alojen ja kasvatustieteiden ammattilaisia tai pitkälle edenneitä opiskelijoita, joilla on vähintään 10 vuotta kokemusta opetuksesta. Matikkatarmon opettajien tavoitteena on paneutua ja antaa ratkaisuja kunkin oppilaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin. Tutustu tästä opettajiimme.