Ylioppilaskokeet

  • Matematiikka, fysiikka, kemia
  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja etäopetus

Yksilöllistä opetusta tarpeidesi mukaisesti

Ohjaamme 12 vuoden kokemuksella kokelaita saavuttamaan tavoitteensa matematiikan, fysiikan ja kemian ylioppilaskokeissa, oli tähtäimessä sitten läpipääsyn varmistaminen tai korkeampikin arvosana. Usein oppilaamme huomaavat yksityisopetuksen aikana pystyvänsä tavoittelemaan ja saavuttamaan myös alkuperäisiä suunnitelmiaan korkeampia arvosanoja.

Jokaisen tarpeet ovat erilaiset, joten sovimme kunkin asiakkaan kanssa erikseen opetuksen sisällöstä ja määrästä emmekä myy valmiiksi määriteltyjä valmennuskursseja.

Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi, niin mietimme yhdessä parhaan ratkaisun juuri sinulle sopivan opetuksen suhteen. Otathan yhteyttä ajoissa, sillä sesonkiaikana ylioppilaskokeiden alla oppilaspaikat usein tulevat täyteen.

Yksilövalmennus on yksilöllisempää kuin valmennuskurssit

Tarjoamme ainoastaan yksilöllistä ylioppilaskoevalmennusta, jossa opetuksen sisällöt, määrä, tyyli ja aikataulut sovitetaan kunkin oppilaan tarpeisiin. Perinteisillä valmennuskursseilla tällaiseen joustavuuteen ei ole mahdollisuutta. Pienenä itsenäisenä toimijana pystymme tarjoamaan aidosti yksilöllistä palvelua kunkin tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yksin tai ryhmässä

Ylioppilaskoevalmennus voidaan toteuttaa joko yksilöopetuksena tai pienryhmässä. Tule opetukseen vaikka kaveriporukassa! Pienessä ryhmässä oppiminen on tehokasta ja hinta on oppilasta kohden edullisempi. Ryhmätkin pidetään aina tarpeeksi pieninä, jotta jokaiselle riittää yksilöllistä huomiota opetuksessa.

Livenä tai etänä

Tarjoamme lähiopetusta pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, minkä lisäksi myös etäopetus onnistuu mihin päin maailmaa tahansa.

Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti joko opettajan tai oppilaan kotona, tarvittaessa myös muissa soveltuvissa paikoissa. Tampereella on mahdollisuus opetukseen myös Keskustorin laidalla sijaitsevassa opetustilassa.

Kokeneet ja välittävät opettajat

Kaikilla opettajillamme on yli 10 vuotta opetuskokemusta. Opettajiemme tavoitteena on ymmärtää ja paneutua kunkin oppilaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin. Tutustu tästä opettajiimme.