Opetus

“Lapsen matikan numero nousi numerolla ammattitaitoisen ja osaavan opettajan ansiosta. Motivaatio myös nousi. Suosittelen lämpimästi!”

“Tavoite onnistui täysin. Opetus oli yksilöllistä, mikä mahdollisti sen että pystyttiin keskittymään niihin asioihin, joissa oli oppimisen aukkoja. Sen lisäksi ns. motivointityö onnistui täydellisesti. Oppilaan usko omiin kykyihin kasvoi ja hänen halu kehittyä oli nouseva trendi.”

“Onnistuin tavoitteessa eli pääsin opiskelemaan tuotantotalouden DI:ksi.”

“Opin tehokkaasti ja kaikki toimi juuri niin kuin pitääkin. En voisi olla tyytyväisempi palveluun.”

Yksilöllistä opetusta kaiken ikäisille 12 vuoden kokemuksella

Matikkatarmo tarjoaa 12 vuoden kokemuksella matematiikan, fysiikan ja kemian yksityis- ja ryhmäopetusta kaikille näissä aineissa tukea tarvitseville.

Tyypillisesti asiakkaiksemme hakeutuvat ihmiset, jotka joko tarvitsevat oppimisessaan tukea tai haluavat edistyneempää lisäpotkua esimerkiksi pääsykokeisiin valmistautumisessa. Voimme olla apuna erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa koulu ei voi tarjota kaikkea oppilaan tarvitsemaa tukea.

Oppilaidemme ikähaitari on tähän mennessä ollut 8–52 vuotta, mutta tätäkin nuoremmat ja vanhemmat oppilaat toivotamme tervetulleiksi minkä tahansa oppimiseen liittyvän tuen tarpeen kanssa! Hyvin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset ovat avullamme kohottaneet arvosanojaan, päässeet haluamiinsa opiskelupaikkoihin ja selvinneet opinnoistaan – sekä ennen kaikkea oppineet uutta ja saaneet uudenlaista motivaatiota ja uskoa itseensä.

Tukiopetus

Tukea ja rohkaisua matematiikan, fysiikan ja kemian opiskeluun ja oppimiseen.

Ylöspäin eriyttävä opetus

Lisää haastetta, tietojen ja taitojen yhdistelyä ja sovellutuksia.

Ammattiopintojen tukiopetus

Tukea esimerkiksi hoitoalan lääkelaskuihin ja tekniikan alojen matematiikkaan.

Valmennusta tärkeimpiin kokeisiisi

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan auttaneet kokelaita saavuttamaan tavoitteensa – ja usein enemmänkin.

Valmennus ylioppilaskokeisiin

Matematiikka, fysiikka, kemia

Valmennus pääsykokeisiin

Teknilliset alat, lääketiede, kauppatiede

Livenä ja etänä

Tarjoamme lähiopetusta pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, minkä lisäksi myös etäopetus onnistuu mihin päin maailmaa tahansa.

Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti joko opettajan tai oppilaan kotona, tarvittaessa myös muissa soveltuvissa paikoissa. Tampereella on mahdollisuus opetukseen myös Keskustorin laidalla sijaitsevassa opetustilassa.

Yksin tai ryhmässä

Tule opetukseen vaikka kaveriporukassa! Pienessä ryhmässä oppiminen on tehokasta ja hinta on oppilasta kohden edullisempi. Tarkemmat hintatiedot löydät hinnastosta.

Kokeneet ja välittävät opettajat

Kaikilla opettajillamme on yli 10 vuotta opetuskokemusta. Opettajiemme tavoitteena on ymmärtää ja paneutua kunkin oppilaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja haasteisiin. Tutustu tästä opettajiimme.


Usein kysyttyä opetuksestamme

Kaikissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella:

Voinko ottaa vain yhden oppitunnin?

Kyllä. Asiakas ei koskaan sitoudu minkään tietyn tuntimäärän ottamiseen. Vain toteutuneet oppitunnit laskutetaan.

Minulla on Kevan maksusitoumus tukiopetukseen, voinko hankkia opetuksen Matikkatarmolta?

Lähtökohtaisesti kyllä, mutta yksityiskohdat kannattaa aina varmistaa Kevasta ennen opetuksen aloittamista.

Miten ja milloin maksan opetuksesta?

Tyypillisesti saat kerran kuukaudessa laskun edeltävän kuun aikana toteutuneista opetustunneista. Voit kuitenkin sopia opettajan kanssa myös muunlaisesta laskutusaikataulusta.

Mitä, jos en ole tyytyväinen opetukseen?

Opetussuhteen voi koska tahansa lopettaa, ja vain toteutuneista tunneista laskutetaan. Lisäksi ennen opetussuhteen aloittamista pidetään veloitukseton ja sitoumukseton tutustumistapaaminen, mikä auttaa asiakasta arvioimaan opetuksen ja opettajan sopivuutta itselleen.