Matikkatarmo                 

Matematiikan, fysiikan ja kemian opetusta edistyneille ja tukea tarvitseville

PiiAjankohtaista: Matikkatarmolta saat apua mm. näihin:

Matematiikan, fysiikan ja kemian ylioppilaskokeet

Teknillisten alojen pääsykokeet

Lääketieteellisen alan pääsykokeet

Kauppatieteellisen alan pääsykokeet (talousmatematiikka)

Psykologian pääsykokeet (tilastotiede)

Hoitoalan opintojen lääkelaskut


Pääsykoevalmennus

Autamme mielellämme mm. seuraavien alojen pääsykokeissa:

  • Teknilliset alat: amk, DI, arkkitehtuuri (matematiikka, fysiikka, kemia)
  • Lääketiede (fysiikka, kemia)
  • Kauppatiede (talousmatematiikka)
  • Psykologia (tilastotiede)

Opetusta tarpeiden mukaisesti

Autamme hakijoita saavuttamaan tavoitteensa eli sisäänpääsyn haluamaansa opiskelupaikkaan. Jokaisen tarpeet ovat erilaiset, joten sovimme kunkin asiakkaan kanssa erikseen opetuksen sisällöstä ja määrästä emmekä myy tavanomaisia valmiiksi määriteltyjä valmennuskursseja. Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi, niin mietimme yhdessä parhaan ratkaisun tuntimäärien ja opetuksen yksityiskohtien suhteen. Otathan yhteyttä ajoissa, sillä sesonkiaikana pääsykokeiden alla oppilaspaikat voivat tulla täyteen. Opetus voi tapahtua joko oppilaan tai opettajan kotona tai mahdollisesti muussa soveltuvassa paikassa.

Yksin tai pienryhmässä

Pääsykoevalmennus voi tapahtua joko yksilöopetuksena tai pienryhmässä. Ryhmän voi muodostaa omasta kaveriporukasta, tai mikäli samaan kohteeseen hakevia ryhmäopetukseen halukkaita asiakkaita ilmoittautuu riittävästi, voimme muodostaa heistä sopivia ryhmiä. Ryhmissä ei pääsääntöisesti ole yli viittä oppilasta, joten kaikille riittää yksilöllistä huomiota. Ryhmäopetus on asiakasta kohden edullisempaa ja opiskelu pienryhmässä on tunnetusti tehokasta. Jos olet halukas osallistumaan ryhmäopetukseen, mainitse siitä yhteydenottoviestissäsi.

Yksilövalmennus vs. valmennuskurssit

Perinteisillä valmennuskursseilla opetus tapahtuu valmiin suunnitelman mukaan ja oppilaita voi olla samalla kurssilla hyvinkin paljon. Tällöin yksittäisen oppilaan kannalta joihinkin asioihin ei paneuduta tarpeeksi ja jotkin opetussisällöt voivat olla ajanhukkaa. Matikkatarmon opettajat tarjoavat yksilöllistä valmennusta yksityis- tai pienryhmäopetuksena, jolloin opetuksen sisältö ja määrä sovitetaan täsmälleen kunkin oppilaan tarpeisiin. Pieninä itsenäisinä toimijoina pystymme tarjoamaan aidosti yksilöllistä palvelua.

Opettajat

Opettajamme ovat matematiikan, fysiikan, kemian, lääketieteen, teknillisten alojen ja kasvatustieteiden ammattilaisia ja pitkälle edenneitä opiskelijoita, joilla on monipuolista kokemusta opetuksesta. Tavoitteemme on ymmärtää ja paneutua kunkin oppilaan yksilöllisiin ongelmiin ja tavoitteisiin.

Hinta

Katso hinnasto. Pääsykoevalmennuksessa voidaan tapauksesta riippuen soveltaa paketti- ja ryhmäalennuksia.

Muihin valmennusyrityksiin verrattuna kilpailukykyinen hintamme perustuu säästöihin järkevissä paikoissa: hoidamme markkinoinnin ja liiketoiminnan itse emmekä myöskään tarvitse omia liiketiloja, koska opetus voi yhtä hyvin tapahtua oppilaan tai opettajan kotona.Hinnasto
Opettajat
Yhteydenotto© 2011–2022 Matikkatarmo | Ota yhteyttä